Soutěž o krále sezony 2018
Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Mamola a poslední změna proběhla před 5 roky, 9 měsíci.
-
Léto se blíží a každý z vás má najeto díky příjemnému klimatu již mnoho kilometrů . Naše redakce vyhlašuje soutěž o krále sezony s nejvíce ujetými kilometry a zároveň s nejméně kilometry . Máme vybrané favority z obou skupin . Na konci sezony máme připraveny hodnotné ceny od sponzora BMW motorrad , Stihl , Vinohradský pivovar a taky samosebou Moto Guzzi !!! Takže pravidla soutěže doložené km a fotem a datem 2018 před a po . Takže pište a pamatujte že vyfocené budíky z vašich čtyřkolých miláčků bezpečně poznáme !!! A který úchylák si vyfotil letos budíky má samosebou výhodu !!! Já půjdu příkladem – svých jarních 5 000km zahodím , a vyfotím si budíky s datem 14.6.2018 právě teď ….. Soutěž končí 24..12.2018 na Harfě o vánocích ,kde vyhlásíme vítěze turnaje !!!
-
Odpověď byla upravena před 6 roky, 2 měsíci uživatelem Mamola.
Tak nám pomalu končí sezona , a koukám , že je o tuto soutěž zájem !!! Jediný kdo poslal fotku byl Robér , ale jak se ukázalo byl to podvod . Jeho digitální měřič si přetáčel v garáži dle libosti a já se mohl strhnout abych ho dohnal …… Když za tři dny najel 10.000km pojal jsem podezření , že není něco v pořádku !!! Soutěž končí na Harfě o vánocích , takže máte čas ještě nějaký ten km natočit , co třeba ty Alíne ?
-
Odpověď byla upravena před 5 roky, 10 měsíci uživatelem Mamola.
K.O.ukám , že toto téma bude pro Vás TABU ……… Já už mám po sezoně, ložiska v krku řízení zachroustala naposledy ……… nešlo udržet řidítka ……… konečná suma tachometru se zastavila na 83.300km . Což je od vyhlášení soutěže před 5 měsíci 11.000km 24.12.na Harfě přijdu potupně pěšmo , pro první cenu ……… Pokud se nenajde přemožitel ……..
Letos ti to možná vyjde. Říká se že obhajovat je mnohem těžší než vyhrát poprvé. Tak to aby jsi začal trénovat jízdu po zadním kole jelikož přední vidle máš v nejrychlejším servisu na lehkou úpravu což znamená několikaměsíční pauzu.
Moc tady nevyhrožuj Ty vidláku !!!!
-
Odpověď byla upravena před 5 roky, 9 měsíci uživatelem Mamola.
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.